Anadolu Vakfı Kadın Kolları Yeni Yönetimi Oluşturuldu

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Mütevelli Toplantısından sonra oluşturulan Genel Merkez Yönetim Kurulu faaliyetleri teşkilatlanma çalışmaları başta olmak üzere faaliyetlerini artırarak sürdürmektedir.

Son dönemlerde önemli sosyal faaliyetlere imza atan Kadın Kolları Komisyonu 22.05.2023 tarihinde Vakıf Genel Merkezindeki toplantısında Kadın Kolları Yönetim Kurulunu oluşturarak kendi aralarındaki görev dağılımı ile faaliyet sorumluluk alanları belirlenmiştir.

Buna göre;

Kadın Kolları Başkanlığına; Sevda T. ŞAHİN
Başkan Yardımcılığına; Dilek ÖZUTKU
Muhasipliğe; Gülten ASLAN
Muhasip Yardımcılığına; A. Süreyya AYDIN

getirilmiştir. Ayrıca

Kadın Kolları Sosyal Faaliyetler Sorumluları; Süreyya MEMİLİ, Asiye KULAKOĞLU
Kadın Kolları Gençlik ve Çocuk Faaliyetleri Sorumluları; Sibel KUMAŞ, İmran GÜNGÖR ve A. Süreyya AYDIN
Kadın Kolları Eğitim Faaliyetleri Sorumlusu; Aysel ÖZBAY
Kadın Kolları Sosyal Medya ve İletişim Sorumluları; Mediha AKIN, Ayşegül ARTUN ve Yağmur Filiz Şahin
Kadın Kolları Yönetimi Yedek Üyeleri; Ayşe DORA, Kezban AY, Figen AK, Hacer ÖZKAN ve Oya AYDIN olarak belirlenmiştir.

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Kadın Kolları Yönetimine önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.