Anadolu Vakfı Kadınlar Yönetim Kurulu Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Kadınlar Yönetim Kurulu 19 Kasım 2022 Cumartesi günü Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer’in eşlik ettiği kahvaltı etkinliğinde buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer’in başkanlığında toplanan yönetimin yanı sıra kız öğrenciler de keyifli kahvaltıya eşlik etti. Kahvaltının ardından vakfın hedefleri ele alınırken devam eden Bilge Aliya Projesi kapsamında gerçekleşen etkinlikler değerlendirildi.

Kahvaltının ardından Başer, vakfın vizyonu ve misyonu hakkında konuşma yaptı.

Öte yandan Başer, 19 Eylül 2021’de başlayan Bilge Aliya Projesi kapsamında gerçekleşen ve gerçekleşmesi hedeflenen etkinliklerden söz etti. Yönetimdeki kadın gönüllüler, Başer’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, katkıda bulundukları faaliyetleri anlattı.