Anadolu Vakfı Bursa Temsilciliği Faaliyetlerine Başladı

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Bursa Temsilciliği Faaliyetlerine Başladı

Mütevelli heyeti üyelerimizin ve geniş bir topluluğun da katılımıyla temsilcilik binasını hizmete sokan Bursa Temsilciliği oluşturduğu Yönetim ve İstişare Kurulu ile kurumsal yapılanmasını tamamlayarak faaliyetlerine başladı. İstişare Heyetinin gençler, kadınlar ve yetişkinlere yönelik faaliyet önerilerini değerlendiren Yönetim Kurulu, planlamasını yaparak aylık toplantılarına başladı.

“Bir Konu Bir Konuk” düzenindeki aylık toplantılarının ilk konuğu “Mücadele Ruhu ve İş Dünyasında Başarı” başlıklı söyleşisi ile Mustafa Gürses oldu. Kendi yaşadığı tecrübelerden örnekler vererek mücadele azminin, kararlılığın ve ilkeli duruşun iş hayatında başarıya etkileri üzerine samimi bir sohbet yapan Gürses, katılımcılara da iş hayatı ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Aynı zamanda Vakfın Danışma Meclisi üyesi olan Gürses, iş hayatında gösterilen kararlılık ve azmin vakfî çalışmalara da yansıtılması gerektiğini belirterek katılımcılardan vakıf çalışmalarına aktif katılımlarını istedi.

Yönetim kurulu üyesi Fatih Acar ise programın açılış konuşmasında, bu etkinliklerin her ay, alanında uzman bir arkadaşın yapacağı söyleşilerle devam edeceğini, bu etkinliğin dışında haftalık, 15 günlük çalışmalar planlandığını söyleyerek, sadece içinde bulunduğumuz bu mekanda değil, okullarda ve diğer mekanlarda da benzer çalışmaları ara vermeksizin yapacaklarını söyledi.