Ayizi Yayın Kurulu Anayasa Mahkemesinde

Osman Arslan, Ayizi Dergisi Yayın Kurulunu Anayasa Mahkemesinde Ağırladı

31 Mayıs 2022 tarihinde Anayasa Mahkemesi Basın Müşaviri Yazı İşleri Müdürü Dr. Osman Arslan, Yayın Kurulu Başkanlığını yaptığı Ayizi dergisi Yayın Kurulu Üyelerini Anayasa Mahkemesinde ağırladı.

Anayasa Tarihi Galerisi Gezildi

Nisan 2022’de açılışı yapılan Anayasa Tarihi Galerisi, Dr. Osman Arslan rehberliğinde gezildi. Kurul tarafından tarihi belgeler incelendikten sonra galerinin sonundaki film alanına geçildi. Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru yolunun açılmasıyla ilgili hazırlanan belgesel izlendikten sonra Dr. Osman Arslan, Yayın Kuruluna bireysel başvurunun bir devrim niteliği taşıdığından ve öneminden bahsetti.

Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu Ziyaret Edildi

Galeriden sonra Yüce Divan Salonuna geçildi. Arslan, Yüce Divan’ın görevlerinden bahsederek salonun oturma düzenini anlattı. Daha sonra yemeğe geçildi.

Ayizi Yayın Kurulu Toplantısı Anayasa Mahkemesi Toplantı Salonunda Yapıldı

Bahçede yapılan kısa yürüyüşün ardından Yayın Kurulu, toplantı salonuna geçti. Yayın Kurulu Başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantı sonunda Yayın Kurulu Üyeleri Dr. Osman Arslan’a misafirperverliği için teşekkür etti.