ANADOLU VAKFI GENÇLİĞİ İFTARDA BULUŞTU

Vakıf Gençliği İftarda Bir Araya Geldi

9 Nisan 2022 tarihinde Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Genel Merkezinde gerçekleşen iftar organizasyonunda vakıf mensupları ve gençler bir araya geldi.

İftar programı vesilesiyle konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hayrullah Başer, vakıf çalışmalarında her zaman gençleri öncelediklerini ve Ramazan münasebetiyle de gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Gençlerle birlikte iftar programına Uyuşmazlık Mahkemesi Emekli Başkanı C. Mümtaz Akıncı, Anadolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abidin Memili, Yönetim Kurulu Üyesi Akif Aslan, Denetim Kurulu Üyesi Ali Özkan, Danışma Meclisi Başkanı Mevlüt Ayhan aileleri ile beraber konuk oldular. Vakıf mensupları gençlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Gençler İkinci Kez İftarda Buluştu

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı bünyesinde yapılan gençlik iftarlarının ikincisi 16 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti.

Ayizi Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Osman Arslan’ın konuşmasıyla başlatılan programa Anadolu Vakfı mensupları, Ayizi Dergisi Yayın Kurulu, Ayizi Yazar Ekibi ve vakıf gençleri katılım sağladı.

Aileler ve gençlerin aynı masaları paylaştığı iftar, kaynaşmanın olduğu samimi bir havada gerçekleşti.

İftar sonrası, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın ŞIK’ın moderatörlüğünde devam eden programda gençlerle vakıf mensupları tanışma imkânı buldular.

Gülşah Dora: “Gençlerimizin artması beni fazlasıyla mutlu ediyor.”

Vakfın Gençlik Divan Kurulu eski Üyelerinden Gülşah Dora, duygu ve düşüncelerini şu şekilde paylaştı: “Önceden belirli kişiler ve belirli sayılarla ancak toplanabilen gençler, şimdi salonlara sığamıyor. Bu bizleri fazlasıyla mutlu ediyor.”

Ardından Ayizi Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Osman Arslan gençlere Ramazan’ın önemi ve Ramazan’ın kendine has değerlerinden bahsetti. Gençlerle birlikte olmanın, aynı sofrayı paylaşmanın memnuniyetini ifade etti.

İftara Anadolu Vakfı  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ak, Genel Sekreter Mehmet Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yıldırım, Denetim Kurulu Üyeleri Doğan Atay ve Ali Özkan, ANSET Başkanı Mustafa Yıldız, ALİYA Proje Koordinatörü Ekrem Meydanlı, Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Öztürk ve Gençlik Komisyon Başkanı Servet Alan aileleri ile birlikte katılım sağladılar. Program sonunda katılımcıların tamamı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Gençlerin Üçüncü İftarı 19 Nisan’da Yapıldı

Gençlik iftarlarının üçüncüsü 19 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Anadolu Vakfı Genel Müdürü Av. Ali Ay’ın ev sahipliği yaptığı iftar programına vakıf mensupları, Ayizi Dergisi Yayın Kurulu, Yazar Ekibi ve vakıf gençleri katılım sağladı.

Düşüncelerini paylaşan Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ayaz “Öğrencilik döneminde sadece okulu bitirmek değil okul dışında da hayata anlam katacak ve insanın kendini geliştirebileceği etkinliklere katılım sağlaması gerekir. Bunun için de Anadolu Vakfı çok güzel bir fırsat ve şanstır.” dedi.

İftar yemeğine ev sahipliği yapan Ali Ay ise, “Batı ve Doğu arasındaki dengeyi bulup yeni bir medeniyet kurmamız gerek.” diyerek sosyolojik konulara değindi. Batı medeniyetlerine bağlı kalmadan kendi medeniyetlerini kurmaları ve kendi bakış açılarını geliştirmeleri için gençlere çağrıda bulundu. Son olarak ise “Savrulan değil sağlam temelleri olan bir gençlik kurmamız gerek.” diye ekledi.

İftara Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Raif Ak, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif Aslan, Hüseyin Ayaz; Denetim Kurulu Üyeleri Doğan Atay, Ufuk Zenginkıran, Ali Özkan ve Mütevelli Heyeti üyesi İsa Keleş katılım sağladı.