Vakıf Mensupları İftar Yemeğinde Buluştu

6 Nisan 2022 tarihinde Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Genel Merkezinde gerçekleşen iftar organizasyonunda vakıf mensupları iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yemekten sonra vakfın faaliyetleri ve geleceğe yönelik çalışmaları hususunda konuşmalar yapıldı, öneriler alındı.

İftar için teşekkürlerini bildiren katılımcıların bir kısmı ileriye yönelik düşüncelerini şu şekilde ifade ettiler:

Türkiye’nin ve dünyanın zor günlerden geçmekte olduğunu, onların da bu süreçte ülke ve vakıf olarak birlik ve beraberliğe daha fazla önem vermeleri gerektiğini,

Vakıf olarak bir şeyler üretmeye çalıştıklarını ve bu konuda üyelerden katkı ve yardımlarının devam etmesini,

Vakfın çok güzel bir misyon üstlendiğinin, dağılmış olan bir topluluğun tekrar bir araya getirmeye çalışıldığını,  özellikle yayın hayatına girerek çok önemli bir görev üstlendiğini, bunun dışında dijital ortamlarda da yayın faaliyetlerinin yapılmasını, yayın hayatında bir imaj değişikliğine gidilerek artık sadece konuşan insan değil, okuyan, yazan ve bunları yayına dönüştürebilen insanlar olunması gerektiğini,

Anadolu’daki potansiyelimizin harekete geçirilmesini, düşünen ve düşündüğünü hayata geçirebilen düzgün ve dürüst arkadaşlara ihtiyaç olduğunu, vakfımızın Z kuşağı ile yakından ilgilenmesinin önemli olduğunu, yayın hayatımızı bu şekilde yönlendirmemiz gerektiğini, mümkünse bu bağlamda kreş çalışmalarının başlatılmasının isabetli olacağını ifade ettiler.

Konuşmalardan sonra katılımcılara teşekkür edilerek program tamamlanmış oldu.