İzmir Şubesinde Av. Mevlüt Eren'den İran Konulu Konferans

Geçen haftadan itibaren yeni faaliyet dönemini başlatan Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfımızın İzmir Şubesi’nde bu haftaki salı toplantısında Av. Mevlüt Evren,  iki yıl önce yaptığı 10 Günlük İran gezisinde edindiği izlenimleri ve İran hakkında genel bilgileri sundu. Seçkin ve kalabalık bir davetli topluluğu konferansa katıldı. Konuşmacıya sorular sordular ve katkıda bulundular. Bir buçuk saat süren toplantı çok diri bir şekilde gerçekleşti.

Katılanlar sunumu  çok faydalı buldukların ve memnun kaldıklarını belirttiler.

Sunum sonunda günümüzün yaşayan Özay Gönlüm’ü olan yerel ses sanatçısı Feyzi Önder katılanları Ege türküleri ile coşturdu. Küçük konserin sonunda toplantıya katılan Simavlıları temsilen Av. Mevlüt Evren, Av Halil Çınar ve İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, katılanlara İslamoğlu Zeybeği sergilediler.

İzmir Şubesi 15 Yıl önce başlatmış olduğu her salı saat 18.30’daki mutat toplantılarına bu yıl farklı bir formatta sürdürme kararı aldı. Hayatın her alanına hitap eden konularda ve ilginç konuklarıyla Anadolu insanının ufkunu açma hedeflenen toplantıların renkli ve faydalı geçmesi planlanıyor. Toplantıların internet üzerinden herkese ulaşması çalışmaları da devam etiğini bildiren şube yetkilileri tüm İzmir ve Çevre halkını hiç bir ayırım yapmadan davet etmektedir