Konya Gençleri Tanışma Toplantısında Buluştu

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Gençlik Kolları Konya Şubesi, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını 23 Ekim 2021 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezinde yapılan tanışma toplantısıyla başlattı.

2017 yılında tohumları atılan ve bugüne kadar ilmek ilmek işlenip sabırla büyütülen Selçuk Üniversitesi Medeniyet İnşası Topluluğunun 2021-2022 dönemini tanışma toplantısında Konya Şubesi temsilcileri, topluluğun vizyonundan ve misyonundan bahsedip aralarına ilk kez katılan gençlerle tanışma fırsatı buldular.

Kampüs İçinde Bir Tanıtım Standı Açıldı

Tanışma toplantısından bir hafta önce, üniversite kampüsü içinde bir tanıtım standı açan topluluk gönüllüleri, önceki dönemlerde organize edilen program ve etkinliklerden bahsettikten sonra bu dönem içinde gerçekleştirilecek faaliyetleri anlatarak üniversiteli gençleri topluluklarına davet etti. Davete icabet eden gençlerle birlikte yapılan buluşmada yeni dönem akademik takvimi eylem planı üzerine istişareler edildi. Gençlerin hayalleri ve hayata geçirmek istedikleri etkinlik önerileri dinlendi.

Konya Şubesi Gençlik Kolları Anadolu Vakfına Destekleri İçin Teşekkür Etti

Yapılan ve yapılacak etkinliklerin şube gönüllülerine ve tüm arkadaşlara faydalı olması ve hayırlar getirmesi temenni edildikten sonra Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfına şu sözlerle teşekkür edildi:

“Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı büyüklerine, bilhassa Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Hasan MUTLUOĞLU ağabeyimize en içten dileklerimizle teşekkür ederiz. Tecrübeli biriyle yapılan tek bir sohbet, yıllarca aldığın eğitimden daha değerli olabilir büyüklerimizin bizlere yol göstermesi bizi daha da çok mutlu ve özgüvenli yapıyor. Her şey için teşekkür ederiz. Daha faydalı ve güzel etkinliklerde görüşmek dileğiyle…”