Anadolu Vakfı Kadın Kolları 2021-2022 Faaliyetleri Kahvaltı Programı ile Başlatıldı

Slider Sosyal Etkinlikler

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Kadın Kolları 18 Kasım 2021 Perşembe saat 11.00’de Anadolu Vakfı Genel Merkezinde toplanıp kahvaltı yaparak faaliyetleri başlattılar. Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk’ün koordine ettiği kahvaltıda her hanım imece usulüne uygun olarak evlerinde hazırladıkları yemekleri getirdi ve gelenlerle paylaştı.

Vakıf Hanımları Uzun Uzun Hasret Giderdiler

Pandemi dolayısıyla birbirlerini ne zamandır görmeyen Kadın Kolları Üyeleri uzun süreden sonra bir araya gelebildiler. Dolayısıyla kahvaltıda coşkulu bir sevinç vardı. Uzun uzun hasret giderildi, sohbet edildi.

Bu dönemin herkese hayırlar getirmesi temenni edilerek gelecek faaliyetlere katılım çağrısı yapıldı.