Anadolu Vakfı Gençleri Tanışma Toplantısında Bir Araya Geldi

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Gençleri 6 Kasım 2021 Cumartesi saat 13.00’de Anadolu Vakfı Genel Merkezinde gençlerle bir tanışma toplantısı yapıldı. Çok sayıda gencin katıldığı coşkulu toplantı pandemi dolayısıyla yapılan ilk yüz yüze bir araya geliş olması dolayısıyla çok önemliydi.

Tanışma Toplantısı ve Faaliyet Sunumu Büyük İlgi Gördü

Gençlikten sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın ŞIK’ın koordinesinde yapılan toplantıda vakıf gençlerinin yürüttüğü faaliyetler anlatıldı, etkinlik görselleri sunuldu. Faaliyetlerin detaylı sunumlarını Gençlik Komisyon Başkanı Servet ALAN ve Yönetim Kurulu Üyesi F. Nur DOĞAN gerçekleştirdi. 2021-2022 eğitim öğretim yılında yürütülecek gençlik faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Özellikle dönem içinde birçok kursun düzenleneceği, kurum ve kuruluş ziyaretleri, kamp, eğitim, konferans, sosyal ve sportif etkinlikler yapılacağı bilgisi gençler tarafından büyük ilgi gördü.

Aydın ŞIK: ‘‘Vakıf çalışmalarının temelini gençler oluşturmaktadır. Anadolu Vakfının ‘Medeniyetin Yeniden İnşası’ iddiasının merkezinde de gençler yer almaktadır. ’’

Faaliyetlerin tanıtımı sonrasında Aydın ŞIK, Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı hakkında bilgi verdi ve gençlerden gelen vakıfla alakalı soruları yanıtladı. Vakfın tüm faaliyet alanlarında gençlerden gelecek talep ve önerilere açık olduklarını belirtti.

Tanışma toplantısı bitiminde gençlerle ikram eşliğinde sohbet edildi.