Anadolu Şairlerinden Damlalar (Antoloji) Kitabı Yayınlandı

Anadolu Ay Yayınları Kültür-Sanat

KİTABI ONLINE SATIN ALMAK İÇİN

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı; ülkemizin güvenli bir gelecek”tasavvuru için, gençlerimizin ruh ve zihin dünyası, milli, manevi,”tarihi, kültürel değerlerimizle, ilimle donanımlı yüksek bir”şahsiyetle yetişmelerine katkı vermek amacıyla oluşturduğumuz” Anadolu Sanat Edebiyat Topluluğu (ANSET)” olarak sanat ve edebiyatın”değişik alanlarında gençlerimizi usta sanatçılarla buluşturarak”atölye çalışmaları yapmaktadır. Vakfımızın genç-çırak-usta buluşma çalışmalarının gelecek nesillerle”neşvünema bulması temel amacıyla Sanat ve edebiyatta”usta yazar erbabı ile yapılan toplantılar sonucu, gönül dostu şairlerimizin”şiirlerinden oluşan elinizdeki antoloji ortaya çıkmıştır.”Antolojimiz, şairlerin şiir ziyafeti sofrasında birer çiçek demeti,”hepsi birbirinden güzel, farklı konularda gönül deryasından birer”damladır. Şairleri haykıran bir millet” olmak büyük bir bahtiyarlıktır. Şiirleri”ile bu yayınımızda yer alan, Türk milletinin gönül kahramanı şairlerimize en içten sevgi ve saygılarımızı arz etmekten onur ve”gurur duyuyoruz.