KONYALI GENÇLERİN GÖZÜ İLE ANADOLU VAKFI KIŞ KAMPI

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Gençlik ve Spor Bakanlığının Osmaniye Aslantaş Kayıkhane tesislerinde düzenlediği kış kampında

4-8 Şubat tarihlerinde Osmaniye Aslantaş Kayıkhane tesislerinde Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği kış kampına Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı kıymetli öğretim kadrosu ve öğrencileri ile katıldı. Katılımın yoğun olduğu bu proğramda Ankara’dan , Antalya’dan , Gaziantep’ten , Osmaniye’den , Şanlıurfa’dan ve Anadolunun birçok kentinden gençler bir araya gelirken Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Konya Vakfı Şubesi Gençleri  de bu etkinliğe katılarak güzel ve kıymetli vakitler geçirdik.

Anadolu’nun farklı coğrafyalarından gelmemize rağmen,  birliğin ve beraberliğin gözler önünde sergilenişi, ortak paydalarımızda biriken memleket aşkımızı , HAK davamızı pekiştirdi.

Üstün höşgörü , sevgi ve saygıya dayalı geçen beş gün dört gecelik proğram okçuluk , tiyatro , el sanatları , Türk musikisi , şiir dinletileri, futbol , bisiklet turları gibi v.b  çeşitli etkinliklerle hız kesmeden sürdü.

Bunların yanında her gün farklı güncel konulara değinen ve öğrencileri ile hasbihal eden Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı yöneticilerimiz, bizlere Kudüs meselesini , Afrin Harekatını ve 15 Temmuz ihanet kalkışmasını tüm gerçekleri ile anlattılar. Biz de ağabeylerimizin deneyimlerinden ve birikimlerinden istifade ettik.

Özünde kaliteli , eğlenceli ve kıymetli saatlerin yaşandığı bu proğramdan yana memnuniyetler tüm herkes gibi gözlerimizden okundu. Yoğun bir emeğin ürünü böyle bir etkinlik biz dahil olmak üzere bir çok genci de gerek eğitim/ öğretim hayatında gerekse toplum içerisindeki rolü bakımından motive etti.

Buradan Konyada ki arkadaşlarım ve şahsım adına, bizi proğrama davet eden başta Adnan YILDIRIM Beyin şahsında tüm Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı ailesine sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.

Hayat serüvenimizde; yeni heyecanlarda buluşmak, UMUT, DİLEK ve DUAMIZDIR.

Enes OLCAY           KONYA