Karaman Temsilciliği'nin Bu Haftaki Konuğu, İşadamı Nazım Boynukalın' dı

Anadolu Vakfı Karaman Temsilciliği'nin bu haftaki konuğu, işadamı Nazım Boynukalın' dı.

Nazım Boynukalın,  Almanya'da yüksek öğrenimini tamamlamış, Milli Görüş Teşkilatı' nın kurulmasına öncülük etmiş, Karaman'da 15 yıl Refah Partisi başkanlığı yapmış, belediye başkanlığına aday olmuş, partiyi zirveye çıkarmış, daha sonra kardeşleriyle ve iş ortaklarıyla ANI BİSKÜVİ' yi kurarak Karaman Organize Sanayi'ye katkıda bulunmuş, binlerce insana iş kapısı açmış bir işadamı.

Nazım Boynukalın: Bugün hayırlı bir çalışma yaptık. Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfı ' na yardım kampanyası başlattık. Valilik, belediye ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Aramızda bulunan Karaman Ziraat Odası başkanı Mehmet Bayram, 10. bin TL.lik yardımla açılışı yapmıştır. Kendisine teşekkür ederim. Sizlerin de bu kampanyaya desteğinizi bekliyorum.

Sizlere siyasette birlikte olduğum rahmetli Necmettin Erbakan' da bahsetmek istiyorum. Erbakan, ömrü boyunca İslam davasının savunucusu, sanayi hamlesinin başlatıcısı. Milli , manevi kalkınma olmadan hiçbir kalkınma olmaz diyen lider.

Merhum Erbakan, 68-69 da bu mücadeleyi başlatmasaydı , bugün Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmazdı. Milletimize, devletimize hizmet edenleri ve Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle anıyor, fatihalar gönderiyoruz.