GENÇLİK BİR KERE YAŞANIR!

Selçuk Üniversitesi bünyesinde milli-manevi değerleri yaşamak ve yaşatmak adına bir çok program yapan Anadolu Eğitim kültür ve Bilim Vakfı Konya Şubesi gençlerinin oluşturduğu Medeniyet İnşası Topluluğu Mayıs Ayı ilk programını yüksek katılımla gerçekleştirdi.

4 Mayıs Cuma günü yapılan program; bir hafta öncesinde toplulukta görev alan arkadaşlarımızla (Bay/Bayan) öz veri ile çalışarak, stantlar açarak, sosyal medyalardan, pankart, afiş ve broşürlerle duyrular yapıldı. Sadece üniversite öğrencileri ile kalmayıp liseliler ve çalışan aileler de çocuklarıyla katılarak kitle geniş tutuldu S.Ü. Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos salonu doldu taştı.

Yoğun ilgi ve katılım yaratan konferansta  ÇayHouse ekibi konuşmacısı Harun Serkan AKTAŞ’ın şu cümleleri dikkat çekiyordu; Hayatın insana verilen bir sınav olduğunu ve bu sınavda asıl vazifenin Yaradan için çalışmak olduğunu, gençlik yıllarının boşa geçirilmemesini ve haram sevdalardan uzak durulması gerektiğini, Allah için vazgeçtiğinde kaybetmeyeceğini ve vazgeçtiklerinin daha iyisini Rabbinin nasip edeceğini, El Alem ne der diye yaşamayı bırakıp El-Alim ne der ? diye yaşamayı bilmemiz gerektiğini vurguladı.

İki saate yakın süren etkinlik sonunda Medeniyet İnşası Topluluğu Başkanı ( Ömer OTACI ) ve Yardımcıları ( Enes OLCAY, Tunahan TUTAR ), Harun Serkan AKTAŞ nezdinde tüm ÇayHouse ekibine teşekkür edip plaket sundu. Akabinde ise konuklar kitaplarını imzalattı, fotoğraf çekindi.

Sıkça yapılmayan bu tür programlar salon ve dışarısında ahenk yaratırken memnuniyet ve heyecan görülmeye değerdi. Ancak başarı tekelden değil birlikte sağlandı.

Medeniyet İnşası Topluluğu ÇayHouse ekibine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, İlgi ve büyük yardımlarından dolayı ana sponsoru olan Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Konya Şubesine Saygı ve Sevgiyle yürekten bağlılıklarını iletiyor...

HERŞEY GİBİ ELBETTE GENÇLİĞİN DAHİ LEZZETLERİ GİDECEK ! ( Risale-i Nur )

Hoşça geçen vakitlerde buluşmak dileğiyle, Hoşçakalın...

Haber: Enes OLCAY-Ömer OTACI