GENÇLİK ZİYARETLERİ

Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı Gençlik Teşkilatı, çeşitli kurumlarda bulunan gönül dostlarımıza ziyarette bulundu. Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan YILDIRIM’a Gençlik Kolları Başkanı Aydın ŞIK eşlik etti.

İlk ziyaret Keçiören Belediyesi Hukuk Müşaviri Sami GÖREN’e gerçekleşti. Keçiören Belediyesi’nde gerçekleşen ziyaretin ardından diğer ziyaret Aile Sosyal Politikalar Ankara İl Müdürlüğü’ne yapıldı.  İl Müdür Yardımcısı Feridun İNANÇ’a yapılan ziyarete Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı Danışma Meclisi üyesi Emre MUTLUOĞLU da eşlik etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Anadolu Gençliği’nin yaptığı çalışmalardan bahsedildi. Gençlik ve Gençlik çalışmaları ile ilgili istişarede bulunuldu. Misafirperver dostlarımız ile Gençlik açısından verimli görüşmeler yapıldı.