Gençlik Kahvaltıda Buluştu

Vakfımız Gençliği 26 Kasım 2017 Pazar günü Vakıf Genel Merkezinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Kahvaltıya konuk olarak Av. Mustafa DORA katıldı. Gençler kahvaltı eşliğinde ülke ve gençlik sorunları üzerinde istişarelerde bulundu. Av. Mustafa DORA ülkemizin sorunlarından, gençliğin öneminden bahsetti. Tecrübeleri ile gençliği aydınlattı. Verimli ve yoğun katılımlı geçen kahvaltıda Anadolu Vakfı Gençlik Divan Başkanı Mahsun ŞAHİN yapılacak gençlik faaliyetleri hakkında gençleri bilgilendirdi. Hem ilerleyen dönemlerde yapılacak programlar değerlendirildi hemde samimi bir kardeşlik ortamı oluştu. Kahvaltıya katılan genç arkadaşlar kahvaltı programının çok yararlı olduğunu dile getirdiler. Av. Mustafa Dora'nın son sözlerinin ardından kahvaltı programı son buldu.