VAKIFTA DÖNEM SONU YEMEĞİ VE TOPLANTISI YAPILDI

15 Ocak 2020’de vakıf öğrencilerinin katılımıyla Anadolu Eğitim Bilim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’nde dönem sonu yemeği verildi.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı ilk döneminin sona erişiyle birlikte vakıf gençlerini bir araya getiren vakfımız yemekte hoş vakit geçirdi. Yemeğe Adnan YILDIRIM ve Ali AY da katıldı.

Yemeğe başlanmadan önce kısa bir Kur’an tilaveti yapıldı ve dua edildi. Yemekten sonra öğrenci arkadaşlarımızın dönem sonu değerlendirilmesiyle birlikte vakıf ve gençlik adına neler yapılabileceği konusunda öneriler dinlendi. Her bir öğrencinin bu konudaki fikirlerinin ve önerilerinin çok değerli olduğunu bildiren vakıf üyelerimiz dönem boyunca emeğini esirgemeyen öğrencilerimize teşekkür ve tebriklerini iletti. Güz dönemi boyunca yapılan etkinlikler gözden geçirildi ve bahar döneminde neler yapılabileceği konuşuldu.

Toplantının sonlarında gençlerimiz vakıf büyüklerimize teşekkür ederek bahar döneminde de gençlerimizi ve genel olarak halkımızı bilinçlendirmeye yönelik faaliyetler için memnuniyetle çalışacaklarını belirttiler.

Fatma Nur DOĞAN