Vakıf Dostlarıyla Bayramlaşma

5 Haziran 2019 Çarşamba Ramazan Bayramının ikinci günü Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Genel Merkezinde Bayramlaşma yapıldı.

Bayramlaşmaya Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hayrullah BAŞER, Başkan Yardımcısı Kerem ALTUN ve Mütevelli Üyeleri ile Vakıf Dostları katıldı.

Katılımcılar Ramazan Ayının ve Bayramın anlamı ve önemi üzerinde düşüncelerini ve izlenimlerini sohbet formatında birbirleri ile paylaştılar.

Katılımcılardan Mütevelli Üyesi Recep KIRIŞ ve Av. Mahmut ÖZBAY izlenimlerini ve düşüncelerini maziye de atıfta bulunarak geniş bir açıdan ve derinlikli olarak paylaştılar.

Emekli Rektör Prof. Dr. Cemil ÇELİK ve Vakıf Dostlarından Necip AVCI da camiamızın, sosyal anlamda ve toplumsal açıdan geniş potansiyeline ve özgül ağırlığına denk düşen bir konuma gelmesi gerektiğinin önemine ve isabetine vurgu yapan düşüncelerini paylaştı.

Başkan Yardımcısı Kerem ALTUN ve diğer katılımcıların da fikir ve düşünceleri ile katkıda bulundukları Bayramlaşmayı, Hayrullah BAŞER’in Ramazan ayındaki etkinlikleri ve faaliyetleri özetleyen konuşması zenginleştirdi.

Vakıf Başkanı konuşmasında; Ramazan boyunca Şanlı Urfa’dan başlayarak, İstanbul, İzmir, Bursa, Samsun, Konya, Karaman, Eskişehir, Çorum, Kırıkkale, Ankara, Bolu, Adana ve diğer illerde gerçekleşen ve geniş katılımların olduğu İftar programlarına ve sahurlara katıldıklarını, buralarda Vakfın misyon ve vizyonunu, Kadim Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşası çabalarının dur durak bilmeden kesintisiz olarak sürdüğünü, bu çalışmalarda önemli mesafeler katettiklerini ve sonuçlar aldıklarını, yapılan çalışmaların Raporlaştırılarak Kamu oyu ile ve ilgili Kamu Kurumları ile paylaşıldığını belirtip katkısı olanlara teşekkür etti.

Yapılan musafahalaşma ve kucaklaşmalardan sonra Bayramlaşma programı sona erdi.