Vakfımız Gençleri Çanakkale Şehitlerini Andı

Vakfımız Gençlik Kolları başta Çanakkale şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz için anma programı düzenledi. Çok sayıda Vakıf dostu genç kardeşlerimizin iştirak ettiği toplantı, Vakıf Genel Merkezi Toplantı Salonunda düzenlendi. Programın Açılış ve selamlama konuşmasını Gülşah DORA yaparak, Vakıf Gençlerinden Hafız Nasrullah’ı, ecdadımızın ruhlarına ithaf etmek üzere Kur’an-ı Kerim okumaya davet etti. Kur’an tilavetinden sonra Mehmet Hakkı YANMAZ ve Yaşar Onur DARILMAZ’ın ney ve gitar eşliğinde müzik dinletisi sunuldu. Akabinde Mehmet Hakkı Yanmaz’ın yazıp Yönettiği Şehitler Ölmez Tiyatrosu oyuncuları sahneye çıktılar. Vakıf Gençlerinden oluşan tiyatro ekibi, tüm izleyenlere duygulu anlar yaşattılar. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hayrullah BAŞER’in teşekkür ve güne dair anlamlı konuşmalarından sonra program sona erdi.

Haber  : Rahime Nur GÖKMEN

Fotoğraf: Sefa KILIÇ