İsmail Cansız Hoca ile Tarih Okumaları Devam Ediyor

Gazi Üniversitesinden   emekli  öğretim üyesi Yardımcı Doç. Dr. İsmail Cansız hocamızla her hafta düzenli  olarak  yürüttüğümüz Yakın Tarih Okumaları  programımızda  hem geçmişi hem günümüzü harmanlayarak hoş bir sohbet ortamı oluşturmaktayız. İsmail Cansız hocamız değerli ve kıymetli bilgilerini bizimle paylaşarak gerek geçmişi  gerek günümüzü ele alarak programımızı sürdürüyoruz  ayrıca  Tarihin tozlu sayfalarında kalan belgeleri, bilgileri hocamızla tekrar bu programda gün yüzüne çıkartıyoruz. Katılımcı olarak biz gençlerin  tarihimize farklı bir perspektiften  bakması için Yakın Tarih Okumaları bize bu fırsatı sunmaktadır . Malum korona hadisesinden sonra oluşturulan karantina sürecinde  hayatımız da bir takım değişikler oldu. Tedbir takdirden öncedir diyerek bizlerde  evlerimizde kalmaya devam ediyoruz.Bu süreç içinde  programımıza  bir süre ara vermek zorunda kalmıştık ve evde kaldığımız süreyi  daha  verimli geçirmek  adına bizlerde  Yakın Tarih Okumları Programını görüntülü platformdan yapmaya karar verdik.9 Nisan 2020 tarihinde’de  görüntülü platformdan  İsmail Cansız hocamız eşiliğinde programımızı gerçekleştirdik.Bu süreç içinde de  her zaman ki gibi  katılıma ilgi de yoğundu  .Tedbirli mekanda ferahlık vardır diye gerçekleştirdiğimiz  Yakın Tarih Okumaları programını  her hafta düzenli bir şekilde görüntülü platformdan  devam ettireceğiz.Yakın Tarih okumalarının verimliliğini karantinaya rağmen katılımcılarımızı artırmayı  da hedefliyoruz.

Haber

Ahmet Can SEÇER