ANADOLU EĞİTİM KÜLTÜR VE BİLİM VAKFININ GENÇLERİ SEVGİ VE KARDEŞLİK FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

20 Ağustos Pazar günü yaklaşık 20 genç ve gençlikten sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Adnan YILDIRIM ile birlikte Esenboğa havzasında yeşilliklerin hâkim olduğu, Yönetim Kurulu üyemiz Şazeli ÇÜGEN ağabeyimizin bahçesinde gerçekleşen piknik ve manevi sohbet ortamı şehrin yorgunluğunu gidermemize, beyin fırtınası yapmamıza vesile oldu.

Kardeşliğimizin pekiştiği, program bittiğinde günün ne kadar çabuk geçtiği ve zamanın ne kadar değerli olduğunu anladık. Gençleri bir araya getiren, bu tür faaliyetlerin organize edilmesinde maddi ve manevi desteklerini hiç bir zaman eksik etmeyen Vakfımız Yönetim Kuruluna, bize gönlünü ve sofrasını açan Şazeli ÇÜGEN ağabeyimize teşekkür ederiz.

Anadolu Vakfı Gençliği olarak önümüzdeki dönemde de kararlı ve inançlı bir şekilde faaliyetlerimizi düzenlemeye ve icra etmeye devam edeceğimizi arkadaşlarımızla paylaşarak, tekrar buluşmak üzere vedalaştık.

Haber: Hasan YAĞDIRAN, Ömer OTACI